4 nap ingyen parkolás Turkish Business utasoknak

Nemcsak Kobe Bryant és Lionel Messi jogosult a különleges kiszolgálásra a Turkish Airlines gépein és a váróiban, azoknak is juttat valami extrát a török légitársaság, akik Budapestről utaznak Business osztályon. Az extrát ez esetben értsük szó szerint: a Turkish Airlines business szolgáltatása ugyanis elég átlag feletti, az egyik legmenőbb váró a kontinensen, a legtöbb gépen full flat bed ülések, s kiváló fedélzeti étkeztetés…

A Turkish Airlines business-osztályú utasai mától már onnan érezhetik a törődést, hogy autóikkal kiérnek a reptérre. Minden business osztályú jeggyel rendelkező Turkish-utas 4 napig ingyen parkolhat a terminálhoz legközelebb eső parkolóban, ahonnan csak fel kell sétálni az induláshoz. A Budapest Airport és a Turkish Airlines közös promóciója vállaltan az üzleti utazókat veszi célba, akik átlagban 2-3 napos utakra mennek a cégük megbízásából. Az elmúlt időben dinamikusan fejlődnek a magyar-török gazdasági kapcsolatok, amit közvetve az is jelez, hogy a légitársaság járatai különösen magas telítettséggel repülnek Budapest és Isztambul, Törökország kereskedelmi központja között. (Ahogy a Wizz járatai is nagyon mennek, s most indul a nyáron a Pegasus is.)

A Budapest Airport az utóbbi időben örvenedetesen fejlesztette parkolási szolgáltatását, komoly versenytárssá lépett elő a fapados parkolókkal szemben.