Akciós berlini jegyek garmadája a Lufthansánál, csak ma és holnap!

Berlinbe tartók figyelem: a Lufthansa 13500 forintos oneway és 26900 forintos berlini retúrjegyeket dobott a piacra nagy számban, azoknak, akik JANUÁR 23 és FEBRUÁR 28 között repülnek.  Az akciós jegyek csak SZERDÁN ÉS CSÜTÖRÖKÖN vásárolhatók meg, itt. A Lufthansa járatai a Tegel reptérre érkeznek, amely normál buszjeggyel elérhető a városból, körülbelül 30 perces buszúttal.

Megnéztük a foglalási rendszert is, nos, az olcsó árak pár nap kivételével tényleg rendelkezésre állnak, igaz, inkább azt mondanám, hogy a 29200 forintos retúrjegyekből van bőven! Ezért az árért a légitársaság ingyen visz egy feladott csomagot, adnak ételt és italt (nem gourmet menüt, de mondjuk egy jobbfajta tejberizst, gyümölcssalátát, vagy épp vajas-sajtos perecet) valamint Miles&More mérföldeket.

A gépek délután négykor indulnak Pestről és 17.25-kor érnek oda, hazafelé pedig 12.45-kor indul és 14.15-kor száll le. A légitársaság Airbus A319-es gépekkel repüli az útvonalat, az akciós jegyek nem módosíthatók és nem visszatéríthetők! Berlin nagyon király hely, télen-nyáron érdemes látogatni!