American: képek az új érkezőkről 1. rész

 

Lobognak a zászlók a B767-300 ablakában!Finom kis galériával, rögtön kettővel kívánom elindítani a hetet, nem más központi témával, mint az új érkezőkről! A Jet2.com low-cost légitársaság Edinburgh-ból érkező járatnyitóján, valamint az American Airlines köszöntésén készült néhány jobban sikerült felvételt teszek most közzé, Köszönet érte Lakos Gábor fotóriporter barátomnak és a Budapest Airport-nak. KEllemes nézelődést!

 

Kis híján teltházzal indult New York Kennedy repülőterére az American Airlines járata április hatodikán, s azóta is megelégedésre szállítja átszállás nélkül. Az alábbi képeket Lakos Gábor készítette. Elsőként a Budapest Liszt Ferenc check-in:

Itt a check-in: a gép kishíján teltházzal indult New York-ba április hatodikán

A Boeing 767-300 ER gép ismerkedik a gurulóutakkal. A gép kapitánya mellett egy elsőtisztként egy magyar származású hölgy, Juli Zabos teljesített szolgálatot. A soron következő csoportképeken megtalálhatjátok, zakójának ujján három arany csíkot keressetek! Az őket ábrázoló képet feltettem nagyban is, kattintsatok a kicsire, hogy megnyíljon a nagy!

A személyzet