Amerikába mész? Keress jegyet Deberecenből!

A város és az ország zászlajával köszöntötték az érkező járat személyzetét a debreceni illetékesek.
Sokat javul szeptembertől a München és Debrecen között közlekedő gép menetrendje

Írtam már párszor a Lufthansa München-Debrecen járatáról, amely nemcsak a menetrendet illetően javul, de immár az árakkal is elég barátságos: München oda-vissza 29.900 forintért már elérhető.

A Münchenből eredetileg reggel fél nyolckor induló gép menetrendje épp a napokban változik, és bár korábban a téli menetrend kezdetével tervezték javítani a menetrendet, az már szeptember 2.-tól változik.

A gép hamarosan már 11.00-kor száll fel a cívisváros felé, ami annyit tesz, hogy 9.40 helyett 13.15-kor indul Bajorországba. Ez első hallásra kényelmesebb menetrend. De fontosabb, hogy a Lufthansa igen sok, Münchenbe reggel érkező interkontinentális járatával el lehet érni a debrecenbe induló repülőt, így például Ázsia és Észak-amerika felé immár mindkét irányba el lehet jutni egy rövid átszállással. New York és Debrecen között például akár 11 órán belül is leküzdhető a 4500 mérföld.

És akkor jöjjenek a jó árak:

New York  EWR  127.900

Boston 138.300

Találtál valami jó vagy praktikus kombinációt Debrecenből Münchenen keresztül valahová a világba? Írd meg az Egek Ura Blog facebook-oldalára!

És ne feledd: ha a világ távoli pontjára mész, a legtöbb helyen majdnem úgy használhatod a Vodafone mobilodat, mintha otthon lennél, egy naponta fizetendő fix díjért cserébe. A világ napijegy opció elérhető:VF_world-0701