Bikinis táncoslányok szórakoztatják az utasokat a fedélzeten – Unortodox Inflight Entertainment

Unortodox IFE (Inflight Entertainment) fedélzeti szórakoztatással és az azt követő büntetéssel csinált magának reklámot egy kis vietnámi fapados társaság, a VietJetAir. Mit szólnátok, ha egy tengerpartra tartó járaton hirtelen Bikinis lányok lepnék el a folyosót és kedvesen riszálnák magatokat előttetek, valami vérpezsdítő zenére?

Feltételezem, férfi olvasóim jobban örülnének, mint a hölgyek, de hogy az egészből óriási hatósági balhé legyen, nos, azt nehezen tudnám elképzelni. De nincs lehetetlen. A VietJet ugyanis evvel az akcióval celebrálta a Ho Chi Minh város – Nha Tang járatnyitást, de a helyi hatóságok végül ezer dollárnak megfelelő viet valutára büntették őket. Mit gondoltok?

Nha Tang tengerparti hely, nem is akármilyen szép, hogy tisztában legyünk, mennyire, ennyire. Lehet ott búvárkodni, strandolni, szórakozni, s bálnalesre is menni, nagyon gazdag az elővilág, sajnos az is előfordul arrafelé, hogy a bálnák kitévednek a partközelbe, s ott küzdenek az életükért a természetvédők. A VietJet egy apró fapados légitársaság, öt célállomással, három Airbus A320-as repülőgéppel, s a jegyeik indulóára egészen egy dollártól indul.


A NCMC – Nha Tang nyitójáraton történt, hogy Hawai stílusban bikinibe öltöztetett modellek trendi táncával ünnepelték a nyitójáratot, aminek az utasok egy része örült, fényképezett, videózott, de nem így találta a helyi légügyi hatóság, amely szerint veszélyeztették a repülés biztonságát és azavrták az utasok nyugalmát. A speciális fedélzeti szórakoztatás ugyan nem került sokba, de annál több hasznot hozott a VietJetAir-nek: lényegében az összes angolszász lapba bekerültek az akcióval, valamint a büntetéssel, a szóvivőjük mindenütt elmondta, hogy ők az utasaikat szórakoztatták, már biztonságos magasságon, s mindezt azért, mert ez az első Beach-desztinációjuk. Még a BBC-nek is nyilatkozott a szóvivő, s mindez alig ezer dollárjukba, meg a modellek fellépti díjába került, de lehet, hogy őket pár jeggyel megvették.

Wizz Air illetékesek, Michale O’Leary, ezt csináljátok a vietnámiak után!

Ha tetszett a post:

Légyszi kattints ide és lájkold a blog Facebook oldalát! Így a FB-n is tudsz kommentelni, látod a bejegyzéseket és részt vehetsz a hamarosan szerveződő játékokban, repülős relikviákért, repjegyekért!