ex-Malévesek figyelem: földi munkatársakat toboroz a Qatar Airways!

Volt Malévesek figyelem! Ezúttal földi munkakörökbe tart toborzást a világ legjobb légitársaságának választott Qatar Airways, dohai bázissal a következő pozíciókba. Szerdán már személyes meghallgatást is tartanak. Ha nem tudnátok, Dohában idén nyílik a vadonatúj, lényegében zöldmezős beruházásként épült új nemzetközi reptér, amely kizárólag a Qatar Airways járatait szolgálja majd ki. Csak egy szubjektív megjegyzés: idén decemberben jártam a jelneleg működő reptéren, amely meg sem közelíti ugyan a most nyíló reptér színvonalát, de üzemeltetési szempontból igen jól szervezett létesítmény, a a légitársaságnál tárt karokkal fogadják a légi közlekedésben jól képzett dolgozókat. Ráadásul, elég jó az idő, igaz, nyáron nagyon meleg van.

Tehát, a következő munkakörökbe keresnek vállalkozó szellemű kollégákat, akik kíváncsiak, milyen egy több, mint száz gépet (több, mint fele szélestörzsű) üzemeltető légitársaság bázisán dolgozni.

Customer Services Duty Manager

ORAT Training Officer

Operation Manager

Ramp Safety Manager

Duty Officer6. Training Officer

Cargo Warehouse Manager

Freighter Manager

Cargo Officer

A Qatar Aviation Services az alábbi pozíciókba keres embereket:

Manager Training

Project Manager

Cargo Safety and Security Manager

Fényképes angol nyelvű önéletrajzzal a József körúti Budapest Courtyard Marriott-ban ( H-1088 Budapest József körút 5) 2012. február 29.-én délután háromtól lesz a meghallgatás.